Terug naar overzicht
De samenwerking tussen Monfrance schoenmode en 95percent.

De samenwerking tussen Monfrance schoenmode en 95percent.

Bij Monfrance schoenmode willen we altijd de mooiste schoenen aanbieden. Soms hebben we echter schoenen die retour komen en wij niet meer voor de 100 procent kunnen verkopen. In plaats van deze schoenen weg te gooien, werken we samen met 95percent.

95percent knapt deze schoenen op en verkoopt ze voor een lagere prijs. Zo krijgen de schoenen een tweede kans en hoeven we ze niet te verspillen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor mensen die mooie schoenen willen kopen zonder veel geld uit te geven.

Door samen te werken met 95percent, helpen we de aarde en maken we onze klanten blij. We verminderen afval en bieden iedereen de mogelijkheid om mooie schoenen te dragen voor een betaalbare prijs. Op deze manier dragen we bij aan een duurzamere wereld en laten we zien dat goede samenwerking veel kan bereiken.

Monfrance schoenmode doet steeds meer zijn best om een groen bedrijf te worden. We willen onze ecologische voetafdruk verkleinen door duurzame keuzes te maken, zoals de samenwerking met 95percent. We geloven dat elke stap richting een beter milieu telt en streven ernaar om onze processen voortdurend te verbeteren.

Wil je meer weten over 95percent? Kijk dan op 95percent.